Bergshamra | Bergshamra

Favorit Dela

Mora byväg 2

Välkommen till en strategiskt placerad tomt i Bergshamra med ändamål lager eller handelsplats. Tomten är ännu inte avstyckad, men kommer ha möjlighet.

Beskrivning

Välkommen till en strategiskt placerad kommersiell tomt i Bergshamra ca 1,5 mil söder om Norrtälje med möjlighet till handelsplats eller lager. Tomten är ännu inte avstyckad men kommer att bli ca 7 000 kvm uppdelad på en eller två fastigheter samt med möjlighet att ansluta till kommunalt V/A. Då tomten ligger utanför detaljplan finns det stora möjligheter till val av byggnad och användning. Platsen lämpar sig för alla typer av verksamheter såsom affär, butik, lager m.m. med närhet till väg 276 till Åkersberga eller Norrtälje samt även vidare transport till Stockholm eller Finland/Baltikum. Angivet pris är om 440 kr/kvm och beräknat på en tomt om 3 500 kvm. Markområdet som är möjligt att stycka av är ca 7 000 kvm. Detta markområdet kan säljas som en enhet eller i två fastigheter/enheter efter överenskommelse med köparen.

Ekonomi

Pris:

1 540 000 kr. Utgångspris


Utförande

VA:

Möjlighet till kommunalt


Omgivning

Företag i närheten:

Vinterförvaring, benbsinmack, båtförsäljning samt i Bergshamra samhälle finns ICA-affär, skola F-9, förskola, vårdcentral, brädgård och pizzeria.

Närservice:

ICA-affär, skola F-9, förskola, vårdcentral, brädgård och pizzeria.

Kommunikationer:

SL trafikerar i Bergshamra


Övrig information

Planbestämmelser:

Utom detaljplan


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Martin Danielsson

Fastighetsmäklare

Martin Danielsson

martin.norrtalje@svenskfast.se

+467 VISA NR +46761968778

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
norrtalje.svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Mora byväg 2

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör