Universitetsområdet | Umeå

Favorit Dela

Tvistevägen 48

Ljus och trevlig kontorslokal i företagsparken Uminova.

Beskrivning

Mycket fin lokal nära Universitetet, Norrlands Universitetssjukhus och IKSU Sport. Här på Uminova Science Park finns ett flertal teknik- och utvecklingsföretag, som verkar inom olika informationstekniska branscher. Närheten till universitetet gör det enkelt att samarbeta med forskare inom olika projekt.
  • Total yta

    305 m2


Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Lokalen har idag en mestadels öppen planlösning med möjlighet till två mindre tysta rum. Ett normalstort enskilt kontor, ett mindre pentry och två wc. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra p-plats med motorvärmarstolpe. Fiber och komfortkyla finns till lokalen.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BA

Balticgruppen AB

lokaler@balticgruppen.se

090- VISA NR 090-71 72 00

Marknadsförs av Balticgruppen AB
balticgruppen.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tvistevägen 48

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Fler annonser från denna annonsör