Järfälla

Favorit Dela

Fakturavägen 6

Kombilokal med lasthiss.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    998 m²

  • Hyra:
En välplanerad kombinationslokal bestående av ca 700 kvm lager och ca 300 kvm kontor. Lagret har en fri takhöjd på ca 4 meter och inlastning sker via en en lasthiss med kapacitet på 2850 kg. Kontorsdelen är rumsindelad och det finns två omklädningsrum med tillhörande bastu. Separata entréer till både kontoret och lagret finns.
  • Total yta

    998 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du åka kommunalt till området är det enkelt att åka buss från de större bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby finns, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är en industrifastighet i tre plan med mycket god bärighet. Byggnaden är uppförd med betongstomme och fasad i tegel.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Adolfsson

Jennifer Adolfsson

jennifer.adolfsson@castellum.se

+468 VISA NR +4686023333

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Fakturavägen 6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör