Centrum | Malmö

Favorit Dela

Adelgatan 2

Inflyttningsklart kontor i vacker sekelskiftesfastighet. Möjlighet att ta över den möblerad och klar - supersmidigt!

Beskrivning

I Malmös affärsdistrikt, precis vid Malmö Centralstation, kan vi erbjuda en renoverad lokal på 150 kvm. På andra våningen i vacker sekelskiftesfastighet är denna kontorslokal belägen på en fin hörna med en rumsindelad planlösning. Lokalen är fördelad i en rumsindelad planlösning med möjlighet till fyra arbetsplatser i vardera rum. Det finns ett mötesrum beläget precis när man kommer in i lokalen. Pentryt är renoverat i klassiskt utförande med vita luckor och svart bänkskiva i sten. Invid pentrydelen finns ett rum som kan passa för lounge- och pausyta om så önskas. I övrigt har lokalen genomgående parkett i alla rum, vitmålade väggar, stuckaturer och 3 meters takhöjd i kontorsrummen. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast ill Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning av lokaler i fastigheten följ länken: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.
  • Total yta

    150 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer:

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Malin Henriksson

Leasing Manager

Malin Henriksson

malin.henriksson@newsec.se

040 VISA NR 040 631 13 11

0708 VISA NR 0708 11 82 87

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Adelgatan 2